Karin Lundin 20år från Norrköping
Vem är du?
Jag heter Karin som ni ser och pluggar just nu till fotograf på Gamleby fotoskola med inriktningen Magasin/Reklam & 3D. Jag går min första termin nu och trivs enormt bra. Bor på ett internat med ett gäng underbara människor. Innan jag började på Gamleby så jobbade jag på Norrköpings lokala tidning Folkbladet. Där jag fotade mest konserter vilket jag också tycker grymt roligt, men tror ändå inte att press är där jag kommer jobba i framtiden.

Varför är du fotograf?
Det har bara blivit så naturligt, inget jag har ifrågasatt innan faktiskt, utan jag har haft turen med mig att få jobba som fotograf och nu plugga till det och ja vet att det är där jag hör hemma för jag mår oootroligt bra när jag vet att jag har fått till en sån där "wowbild".

Bästa fotominnet?
OJ! men det måste nog vara i sommras när jag och en kompis fick åka iväg till peace & Love och fota alla konserter tillsammans med alla "stora fotograferna". Det var speciellt roligt att fota Jay Z för det vara något enormt pådrag och vi skulle få som vanligt 3 låtar på oss innan vi skickades ut ur diket, men efter liter mer än 2 så kommer Jay Zs EXTREMT stora bodyguard och skrek MOVE till oss små söta flickor så det var bara att gå snabbt därifrån. Men vilket adrenalin man hade då!8 kommentarer:

 1. Välkommen Karin! Skitpeppat att du vill blogga med oss :)

  SvaraRadera
 2. Tack sandra! ja det ska blir grymt roligt!:) tack för att jag fick vara med!

  SvaraRadera
 3. Välkommen hit! Blir kul att se och kanske inspireras av ytterligare en medlem i den här bloggen!

  SvaraRadera
 4. Åh tack Emma! ska bli jätteroligt att blogga här:)

  SvaraRadera