5 kommentarer:

 1. Hej Jonatan, jag tycker du har langat helt grymma foton här. Dock tycker jag att dessa två inte var helt lysande. T.ex. skulle nog Stolen Deer-bilden må bra av lite mer kontrast och mindre gult i ansiktet på. Krunegårdbilden är lite för överexponerad och jag tycker även den är lite väl gul. Bättre tryck i den än den andra bilden dock.
  Det var det hele.
  Ha det gött!

  SvaraRadera
 2. sjyst med lite äkta kritik =D
  Jag kan hålla med om stolen-bilden. Gulfärger har alltid varit min nemesis på den här datorn, färgerna är alladeles för kalla och jag misstänker att allting också visas för ljust. Ska kika lite på den bilden och prova lite andra färger :)
  Om Krunegård så var det just det överexponerade som jag gillade, men smaken är väl som baken hehe
  tack!

  SvaraRadera
 3. Ajdå, det är ett gissel det där med gult och rött. Men du kan absolut dra vitbalansen mer åt det kalla hållet.
  Ok, om du gillar det så har du ju lyckats :)

  SvaraRadera
 4. ska absolut prova det :)
  och angående bildkritik, skitsoft att du på riktigt säger vad du tycker om bilderna. det är ofta så svårt det där med att säga vad som är dåligt med en bild, det blir lätt att det känns som en personlig sågning. plus att det är lite "gillar du min bild så gillar jag din"-stämning på typ alla fotosidor jag någonsin hängt på, det är som svårt att komma ifrån det. vafan, såga mina bilder om du vill, bara jag får höra en ärlig reaktion.
  (det går ut till alla som läser detta, inte bara Ogge B här=D )

  SvaraRadera
 5. Problemet är väl att det handlar väldigt mycket om just smak och det gör nog att folk är lite rädda för att yttra en åsikt som inte är genuint positiv. Det är lätt att kritik kan ses som något elakt. Men så tycker jag ju faktiskt att det du postat här hittills är väldigt bra och trodde därför att du skulle ta kritiken på rätt sätt, vilket du också gjorde och det blir man ju glad av! :)

  SvaraRadera