18 kommentarer:

 1. Bra Sandra att du gjorde precis det som jag själv tänkt göra men alltid tänkt att det kan jag göra sen. :P

  SvaraRadera
 2. hihi ingen fara! dock är jag inte så bra på det grafiska så det hade nog blitt lite snyggare om du gjort det. Får se om vi får någon respons. Verkar ju ändå vara ganska många som tittar in. Kanske kan få fart på kommenterna också :)

  SvaraRadera
 3. Här är en som började titta in för ett tag sedan. Kommer inte ihåg hur jag hittade er, klickade vidare från någon annan fotoblogg. Tycker att er blogg är lite speciell eftersom ni är flera stycken som driver den, vilket ger ett en blanding av inspirerande bilder

  SvaraRadera
 4. är fotointressad, och älskar att kolla på snygga bilder med en baktanke, vilka jag oftast hittar här! sedan kan det även vara en bra inspirationskälla.

  SvaraRadera
 5. Heter david jobbar som vimmelfotograf bland annat. Är 20 år och läser eran blogg efterssom den oftast håller hög kvalite. Kul att det är flera personer.

  SvaraRadera
 6. Camilla heter jag, kommer från Västerås. Är själv fotointresserad. Kommer tyvärr inte ihåg hur jag hittade hit, det kan ha varit någon som tipsade om er! haha :) Anledningen till varför jag har stannat kvar är för att jag gillar bilderna - såklart.

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag har en favoritflik i min webbläsare full med länkar. Fliken har jag döpt till "inspiration". Där har jag sparat ner länken till er sida. Jag gillar ljuset, skärpan och beskärningen på era bilder.

  /Camilla

  SvaraRadera
 8. Zandra heter jag och är allmänt foto intresserad, hittade en länk hit någon gång för lääängesen. Tycker som alla andra att det är roligt att ni är flera och något jag har tänkt själv vore väldigt kul vore om ni alla hade ett tema och fotade och se skillnaden i bilderna.Ni är grymma keep on going!:)

  SvaraRadera
 9. Lisett, 16, Örebro :)
  Bevakat dig(Sandra) på bilddagboken där jag fastnade, och sedan skapade ni ju denna så det var ju klart att jag fastnade här med. ;) Mycket fina och inspererande bilder!

  SvaraRadera
 10. Mitt namn är Hanna och jag kommer från Piteå. Jag tror mig minnas att jag hittade er blogg genom någon sån där "bloggar du kanske gillar"-lista på Bloglovin för ett par veckor sedan. Eftersom att ni alla är otroligt duktiga på att fotografera blev jag fast på en gång:)

  SvaraRadera
 11. Hejsan jag heter Anna, 17 år, och kommer från Skövde. Hittade bloggen genom Sandras bilddagbok och fastnade verkligen för bilderna. De är väldigt olika varandra och har alla en unik "touch". Ni är verkligen jättebegåvade. Det är verkligen en asgrym blogg, keep up the good work.

  SvaraRadera
 12. Jag heter Amanda och om jag minns rätt så hittade jag hit genom någon annan fotoblogg. Är väldigt fotointresserad och fastnade för era fina och inspirerande bilder :)

  SvaraRadera
 13. jag heter an och har fastnat här av orskaen:
  -NI ALLA Ä-Ä-Ä-ÄGER NÅGOT ENORMT PÅ FOTA!
  era bilder inspererar och alla har olika stilar :D GRYYYYMT! :D

  SvaraRadera
 14. hej hej! har totalt glömt bort hur jag hamnade här, men det var väl sen ni började och sen har jag bara hängt på i prenumerationen. men var lugna för att jag sållar skoningslöst så det är av ren inspiration och njutning som jag tittar in här. snygga grejer! jag försöker fota jag också, men det blir inte riktigt samma djupa stämning i mina bilder, men jag kommer kanske dit jag också. keep on that good work!

  SvaraRadera
 15. glömde säga att jag är 29 år och bor i Lund, försöker vara översättare och fotograf men verkar ha fastnat i det immaterialrättsliga träsket, för tillfället på Sony Ericsson - kanske ovidkommande men vad vet jag. ;)

  SvaraRadera
 16. vän till emelie, så jag har kollat in era bilder titt som tätt ända från början. ni är så väldigt duktiga. allihop. (hej emelie!)

  SvaraRadera
 17. Idén om att vara flera som bloggar i en blogg älskar jag. Det är roligt att se olika bilder från olika personer och jag skulle mer än gärna vara en av er som bloggar i denna blogg ! :)

  Lisa heter jag, 20 år från Örebro och era bilder är underbara!
  Mvh Lisa.

  SvaraRadera
 18. Anna, 17, Vetlanda/Huskvarna.
  För att era bilder är så SJUKT fina!

  SvaraRadera